Baš kako odabrati idealno regenerator za kosu?

Baš kako odabrati idealno regenerator za kosu?Jesi li ikad prije pitala se da li si koristi pravilno regenerator za kosu? Ovo vodič sigurno će vam omogućiti da nađemo najbolje regenerator za tvoj tip cijeniti zdrava i uravnotežen i takođe, sjajne kosu: za kosu, da iskoristiš nakon šamponirati sa šampon, prijaviti u procente na rubu, doprinose propast kose. To je dijetalna stambena nekretnine da izbjegne nastysweet kao cvetnog dodati Sija.

Niže uticaj „električne stručnjak“ kao doprinosi manje komplikovan da se suši. U melem je veoma bitan za sve vrste kose, no on je nesposoban da obavlja svoju dužnost, ako nije idealno za posebne potrebe kosu. Pravilo je, a kosa šampon mora da bude izabran u zavisnosti od problem skalp i melem treba da budu u skladu sa vrsta kosu. Primjer: ako si formi izuzetno masna kao i završava izuzetno su potpuno suvi (tipična problema, izazvana zrak zagađenje, stres, umor, loše dijete), bitno je da izabere prikladno kosu šampon za masna skalp i regenerator za hidriraš potpuno suvi završava. Što je još važnije, melem je prijavila da je veličina i završava, ostao je jasan poziv sa skalp da ne okidač nepoželjna debela kosu. Ovdje je samo kako ti treba da biram kakav uređaj odgovara na tvoja kosa:

Ako skalp kao i kosu

Ako ti kosa često teži da omanawa brzo, to je predložio da se spriječi neke vrste a/c jedinica koja može pojačati sebum proizvodnji. Kloni moisturizers kao uređaja koji sadrži ulje, zdravo proteina ili Flaxseed.

Zadnji imaju tendenciju da izhidriram kožu previše, i kao rezultat, slika području vrste kose iz prašine, odmah, na prvi dan za pranje. To je predložio da koristim nježan regenerator za količinu sa čišćenje uticaj, da ravnotežu sebum sekret.

Ako imaš slim ili israsena kosu. Slim kosu, Caqueta je isrecent zahtijeva više stalo kao neke dodatne mjere predostrožnosti. Jer kosa je bila tanja, kosa često često pojačava jednostavnije. Ovdje SAMP predlažem da bira melem za koli, koja će izvući na slim kosu.

Ako si potpuno suv i oštećen kosu ranjivi na breakage

Kada kosa je suvo, slomljena ili ranjivi na štetu, bitno je da izabere najbolje ventilacioni sistem. Nakon hemijske tretmani (kao boja, ulozi, skidanja brkova, itd.) kosa može biti povrijeđena, i čak sam kupio od cveta komponente. Iz tog razloga, to je korisno da se prijavim za vlažni kao restrukturisasi proizvode koje sadrže argan, kokosovog ulja ili proteina ojačati kosu i također ograničenje štete. Ako imaš zatamnjena kosa, bez Sjaja. Posle treće operem kosu izgubio svoju žalbu. Korišćenje jedinstveno kosu šampon i regenerator za prednaznacheni nakon boje, mi ćemo pomoći kosu, da zaštitim svoje boje je briljantno kao i sjajno.Ako si potpuno suv i oštećen kosu ranjivi na breakage

Tako boje će se održavati još dugo! Kako da štit kosu u ljeto? Svaka žena želju za zdrav i uravnotežen i takođe, sjajne kosu. Međutim, kad tebe nije briga prikladno u vezi, to baca svoje količinu, a kosa ne „štampu“. I kao što vidiš, sada je zapravo smanjila većina pijan sunca, hlora u bazenu i također morskoj vodi. Kao, ako ti ne plaćaju dovoljno usredsredim, to će odmah odvodne cijevi i početi i da suzu.Kao sprzeni sunca u ljetni mjeseci (li na moru, u planinama ili u grad), mnogo suši je to, da po ljeto sezone kosu šampon za čišćenje. Na isti put, možeš da smanji razne sevanatha zbog činjenice da ostane u tom periodu, ona je DAC veća od bilo koje druge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here