Fungax – cena – gde kupiti – iskustva – Srbija

Fungax - cena - gde kupiti - iskustva - SrbijaGljivične infekcije stopala su vrlo česte, a najčešće se javljaju kod sportista. Muška populacija se sa ovim problemom sreće više nego ženska. Do razvoja gljivične infekcije stopala mogu da dovedu različiti faktori, uključujući nedovoljnu higijenu, pojačano znojenje i nošenje zatvorene obuće celog dana. Ova vrsta gljivične infekcije naziva se atletsko stopalo i rasprostranjeno je do 20% u Evropi. Atletsko stopalo učestala je gljivična infekcija zaraznog tipa koja dovodi do ljuštenja i jakog svrbeža stopala. Oboljenje se lako prenosi u vlažnim, zajedničkim prostorijama u kojima ljudi hodaju bosi. Teže oblike atletskog stopala prate suva koža, ranice, crvenilo, kao i jači svrab i pečenje. Osim gljivične infekcije kože stopala, može da se javi i gljivična infekcija nokta, koja je najčešći oblik bolesti noktiju i javlja se u 50% populacije tokom života, pogotovo kod starih ljudi. Javlja se češće na noktima nogu nego na noktima šaka. Nokti postaju zadebljani ili bezbojni, mogu požuteti, postati smeđi, kao i narandžasti ili beli. Ako se ne leče na vreme, postaju krhki i ljušte se. I to može trajati u nedogled.

Zato, ne čekajte više! Nabavite svoju kutiju Fungax preparata, koja će vam pomoći da se rešite ovog dosadnog oboljenja. Fungax iskustva i komentari pokazuju da su njegova dejstva mnogobrojna, jer ovaj preparat na potpuno prirodan način:

 • Smanjuje svrab, ljuštenje kože i znojenje stopala
 • Opravlja pogođene oblasti kože koja postaje mekša
 • Uništava gljivičnu infekciju na siguran način
 • Pomaže u prevenciji protiv gljivica

Prodaja Fungax preparata je stigla i u Srbiju. Meutim, kako su se pojavile kutije lažnog Fungax preparata, mi vam preporučujemo da vaš primerak nabavljate isključivo na zvaničnom sajtu proizvođača. Tu možete saznati i koja je cena, često podložna promenama usled brojnih akcija i popusta.

Fungax – sastojci – recenzije – sastav

Fungax - sastojci - recenzije - sastavŠta sve ulazi u sastav Fungax preparata? Odmah treba da vam napomenemo da je sastav 100% prirodan i da se među sastojcima nalaze isključivo ekstrati odabranih biljaka, uključujući ekstrakt cvetova kamilice koji sprečava rast gljivične infekcije, te se svrab povlači. Kamilica pomaže i da se ponovo razvije gljivična infekcija. U sastavu je i ekstrakt medicinskog lista žalfije koji ima antiseptički efekat i reguliše funkcionisanje znojnih žlezda. Osim toga, žalfija utiče i na aktivnost bakterija koje uzrokuju neprijatan miris stopala čak i kod zdravih ljudi. Sastojci Fungax preparata uključuju i aloa veru (Aloe Vera) koja omekšava kožu i eliminiše ljuštenje. Tu je i ekstrakt maslinovog lista evropske masline (Olive) koji ima efekat hlađenja i prijatan miris.

Službena stranica: www.fungax.rs

Fungax – forum – komentari – iskustva

Fungax - forum - komentari - iskustvaKo su korisnici Fungax preparata? Kakva su njihova iskustva? Ukoliko želite da saznate koliko je delotvoran ovaj preparat u borbi protiv gljivica, savetujemo vam da istražite forum stranice na kojima su komentari osoba koje su se izborile sa ovim dosadnim oboljenjem baš zahvaljujući Fungax preparatu.

Zadovoljni sportisti koriste Fungax i u preventivne svrhe, posebno nakon što se reše atletskog stopala koje ih najčešće muči dugo. Forum obiluje komentarima koji potvrđuju efikasnost i delotvornost ovog preparata za gljivične probleme noktiju i stopala. Zato vam savetujemo da istražite sva iskustva i svoj preparat nabavite nakon što se uverite u njegovu ispravnost.

Fungax – gde kupiti – u apotekama – cena – Srbija

Gde kupiti Fungax? Koja je cena? Treba da znate da Fungax još uvek nije dostupan u apotekama kada je u pitanju Srbija. Ali gde kupiti onda ovaj preparat koji će tako brzo regenerisati vašu kožu? I koja je cena ovog moćnog proizvoda? Dakle, iako Fungax ovog trenutka ne možete da nabavite u apotekama, znajte da možete da ga nabavite na internetu. Ali ne bilo gde na internetu.

Fungax - gde kupiti - u apotekama - cena - Srbija

Savetujemo vam da izbegavate “kupujem prodajem” sajtove kako ne biste kupili falsifikat koji će vašoj koži doneti više štete nego koristi. Ovaj proizvod (kao i sve druge proizvode) treba da kupujete isključivo na veb-sajtu proizvođača. Dovoljno je da popunite narudžbenicu i sačekate da vaš proizvod stigne na adresu. Cenu takođe možete da proverite na gorenavedenom veb-sajtu. Fungax cena je izuzetno pristupačna za naše tržište, jer je uzet u obzir i standard koji Srbija ima.

Službena stranica: www.fungax.rs

Fungax – neželjeni efekti – rezultati

Fungax - nezeljeni efekti - rezultatiRazvoj Fungax preparata je prošao višestepeno testiranje, a efekti su izuzetno brzi i moćni. Gljivična infekcija nije samo estetski problem, već je i jedno zarazno oboljenje koje predstavlja i veliki problem za druge. Rezultati i recenzije ovog preparata potvrđuju njegovu uspešnost u borbi protiv gljivica. Fungax ima jedinstvenu osobinu penetracije u dublje slojeve kože, brzo rastvara staru kožu i može se koristiti u slučaju agresivnog oblika gljivične infekcije. Osim toga, sredstvo se može koristiti za prevenciju. Nema kontraindikacija ili neželjenih efekata.

Prednosti:

 • Sigurno uništava gljivičnu koloniju.
 • Svrab se povlači.
 • Koža je omekšana i elastičnija je.
 • Nokti dobijaju prirodnu boju.
 • Ljuštenje noktiju prestaje.
 • Prirodan preparat sa pristupačnom cenom.

Nedostaci:

 • Produto disponível apenas no site oficial.

19 COMMENTS

 1. Ne znam ni ja kako sam dobio atletsko stopalo, valjda jer se znojim dosta. Mislio sam da će brzo proći, ali nije. Vukao sam se satim problemom toliko dugo, da se javio i svrab. Tada je postalo malo alarmantno za mene i rešio sam da potražim pomoć. Nekoliko sportista mi je savetovalo Fungax, jer ga već koriste kao sredstvo za prevenciju. Trebalo je oko dva meseca konstantnog mazanja da bih se rešio problema

 2. Muž mi je preneo ovo gljivilčno oboljenje, verovatno su se gljivice razvile u kupatilu koje je stalno vlažno. Nisam ni znala da su to gljivice, ali koža je postala bela, ljuštila se i jednostavno videlo se da nije zdrava. Doktorka mi je rekla za ovaj preparat koji sam svako jutro i veče mazala mesec dana i rešila sam se problema.

 3. Da imam gljivičnu infekciju nisam ni znala dok nisam otišla kod pedikira. Rekla je da ne želi da radi dva nokta na jednom stopalu jer su krhki i iz njenog iskustva mi je rekla da imam gljivice. Mislila sam da su mi samo nokti slabi od sebe i da se zato ljušte. A zapravo, to su gljivice koje uništavaju nokat. Užas! Evo mažem Fungax ceć tri nedelje. Vidim poboljšanje, ali pretpostavljam da ću dugo da se lečim

 4. Nokti su mi zadebljani, žuti i kao da počinju da se ljušte, odnosno mogu jedan deo nokta da skinem, a ispod raste drugi.. ali nezadovoljna sam fungax preparatom jer ga mažem već nedelju dana i ništa

 5. Izgleda sam gljivice pokupila na bazenu, nisam htela da nosim papuče i eto šta je rezultat toga! Besna sam na sebe jer nisam htea da verujem u tu mogućnost.. Ali dobro, srećom pa sam naišla na stranicu http://www.fungax.rs i naručila preparat! bukvalno me je spasio gljivica

 6. Igram fudbal i sami mozete da pretpostavite sta to znaci za moja stopala jer su treninzi skoro svakog dana. znoj je postao pravo leglo za razvoj gljivica na stopalima i to tako drasticnih, da su mi se cak i ranice pojavile. alarmantno stanje! i naravno, tek tad mi dolazi u glavu da to nije normalno i da treba da se lecim.. srecom pa sam naisao na ovaj proizvod, jer ko zna da li bi menii drugi pomogao tako brzo. ljudi, preventiva na prvom mestu!

 7. Nemojte da dozvolite da gljivice se namnože toliko da ne možete normalno da živite. iz mog iskustva vam savetujem da čim vidite neku nepravilnost (koža bela, kao kreda, cudna ljusti se, kao da je bila dugo u vodi), to su najverovatnije gljivice i odmah lecite!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

34 − = 32