Hematin – Srbija – cena – gde kupiti – iskustva

Hematin - Srbija - cena - gde kupiti - iskustvaHemoroidi (vene u završnom delu debelog creva i oko anusa/čmara) predstavljaju normalnu anatomsku vaskularnu strukturu u analnom kanalu. Hemoroidi mogu biti spoljašnji ili unutrašnji i kada su upaljeni ili prošireni, oni daju znake i simptome oboljenja koje se zove hemoroidalna bolest. Upaljeni hemoroidi su među najčešćim zdravstvenim problemima savremenog čoveka. Postoji podatak da čak 10 miliona ljudi u SAD-u ima ovaj problem, a da milion i po uzima neki od preparata za lečenje hemoroida.

Srećom, i na tržištu u Srbiji se pojavio preparat sa jedinstvenom formulom za tretiranje spoljašnjih hemoroida. U pitanju je Hematin, preparat koji regeneriše sluzokošu oko anusa i sprečava krvarenje pri defekaciji kada su hemoroidi upaljeni. Osim toga, ublažava bol i eliminiše svrab. Aktivne komponente ove kreme to čine u tri koraka:

 • deluju kao emolijensi – oblažući oštećeno tkivo sprečavaju dalje iritacije
 • poboljšavaju cirkulaciju, smanjuju otok i i volumen krvnog suda
 • sastojci pospešuju granulaciju (pretvaranje mase u sitna zrna), sprečavaju razvoj bakterija i pomažu brže zarastanje rana.

Prodaja Hematina je dostupna i kod nas, a o tome pišemo nešto više dalje u tekstu. Iskustva, komentari i cena su takođe tema ove naše recenzije.

Hematin – sastojci – recenzije – sastav

Koji su to efikasni sastojci u sastavu ove kreme protiv upaljenih/proširenih hemorida? Ono što je važno znati jeste da su svi sastojci organskog porekla i da su ekstaktovani prirodnim putem. Najaktivniji sastojci su:

Hematin - sastojci - recenzije - sastav

 • Kamilica – upotreba kamilice u terapijske svrhe je široka kako u narodnoj, tako i u tradicionalnoj medicini. Ova blaga biljka leči zapaljenja kože i sluzokože, a dobra je i kod rana, čireva i opekotina. Posebno je važna njena moć kod klistiranja, zapiranja i ispiranja polnih organa, kao i kod ispiranja osetljivih organa (očiju, usta, nosa). Kamilica svojom blagom formulom pomaže kod hemoroida.
 • Neven je takođe u sastavu Hematin kreme, čija je upotreba raširena kod hemoroida, proširenih vena, rana i čireva na koži. Neven obnavlja sluzokožu i koristi se za relaksaciju muskulature.
 • Kantarion – ima antibakterijska i antiviralna svojstva, a zahvaljujući protivupalnom dejstvu koristi se kod rana i opekotina. Koristi se za poremećaja varenja, a etarsko ulje olakšava grčeve, nadimanje i druge probleme. Kao takav, pogodan je za lečenje hemoroida.

Među aktvnim komponentama Hematin kreme prisutan je i polisaharid Beta – glukan. Ovaj polisaharid povećava elastičnost tkiva i ima svojstva vlaženja jer ima veliki kapacitet vezivanja vode. Krema je napravljena na bazi biljnih emulgatora i konzervansa.

Službena stranica: www.hematin.rs

Hematin – forum – komentari – iskustva

Hematin - forum - komentari - iskustvaIskustva osoba sa hemoridnim problemima potražili smo na brojnim forum stranicama. Među komentarima mogao se naći veliki broj onih koji pozitivno govore o delotvornosti Hematin kreme. Naime, osoba sa upaljenim ili proširenim spoljašnjim hemoroidima vrlo brzo dolazi do olakšanja i hemoroidi se povlače redovnom upotrebom ove kreme.

Otok se povlači, defekacija je olakšana, a aktivne komponente u Hematon kremi su biljni ekstrakti i ulja koja imaju anestetčko, antseptčko i protvupalno dejstvo. Hematin krema blago deluje i zaustavlja iritaciju, pa već kod prvog nanošenja možete da osetite olakšanje. Savetujemo vam da sami pročitate iskustva i pronađete komentare na forum stranicama koje se bave zdravstvenim problemima.

Hematin – Srbija – gde kupiti – u apotekama – cena

Gde kupiti i koja je Hematin cena kada je Srbija u pitanju? Ono što je posebno važno napomenuti jeste da Hematin krema za lečenje hemoroidalne bolesti ne može još uvek da se nabavi u apotekama. Ali to nije odgovor na pitanje: gde kupiti Hematin? Dok krema ne bude zastupljena u apotekama kada je Srbija u pitanju, savetujemo da je kupujete porudžbinom na internetu, ali ne na „kupujem prodajem“ stranicama, već isključivo na vebsajtu proizvođača.

Hematin - Srbija - gde kupiti - u apotekama - cena

Cena preparata će vam se pojaviti klikom na dati link (preparat je često na sniženjima i od 50%), a kada popunite kratku porudžbenicu, u kratkom roku možete očekivati poziv iz kol centra. Proizvod plaćate kada stigne na vašu adresu.

Službena stranica: www.hematin.rs

Hematin – neželjeni efekti – rezultati

Hematin - nezeljeni efekti - rezultatiHematin krema je prošla brojna klinička ispitivanja kako bi se potvrdili rezultati koji govore o efikasnosti ove kreme i njenim kontraindikacijama. Rezultati potvrđuju bezbednost i delotvornost Hematin kreme koja se nanosi dva do tri puta u toku dana. Ovu prirodnu kremu potrebno je da nanosite obavezno uveče pred spavanje (obolelo mesto treba oprati sapunom i mlakom vodom) i ujutru posle stolice. Nikakvi neželjeni efekti nisu uočeni, te je krema potpuno bezbedna za korišćenje. Što pre počnete da je koristite, pre ćete se rešiti svraba, bola i drugih iritacija izazvanih upaljenim hemoroidima. Podsećamo vas da kremu možete da nabavite porudžbinom na internet stranici. Proverite da li vas danas očekuje popust.

Prednosti:

 • Pomaže kod zarastanja rana i poboljšava cirkulaciju.
 • Oblaže oštećeno tkivo.
 • Pomaže kod bolnih upala.
 • Smanjuje otok.
 • Eliminiše mogućnost razmnožavanja bakterija.
 • Ne izaziva dodatne iritacije.
 • Prirodna krema na bazi biljnih emulgatora.
 • Cena pristupačna.

Nedostaci:

 • Proizvod je dostupan samo na službenoj web stranici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here