Koliko brzo dan mogu ti pomoći da smanji težinu

Koliko brzo dan mogu ti pomoći da smanji težinuNe zahtevam da bude na dijeti plan svaki dan da slim dole. Ovo uključujem koncept je fokus knjiga je Dr Krista varady „Dijeta planu za dan: Dijeti to ti omogućava uništiti sve što poželiš (većinu vremena) i održavati Dennis težinu“. Dr varady pridruženi Profesor ishrani u mojoj sveučilištu, Sveučilište Illinois u Chicago, kao i ovaj razgovor pokazuje koliko povratni post mogu vam pomoći da ostvarimo optimalna zdravlje i također težinu, ne gladan na dnevnoj bazi.

Ona objašnjava šta je izazvalo joj da studira zabrinutost i, takođe, u nekom trenutku stvoriti knjigu na ovu temu. Ispostavilo se da je to predchuvstvuete je bila u pravu. Ograničenje zalihe dan da ima mnogo više uspeha sa tačke gledišta skladu sa kao provođenje u odnosu na tipična podešavanja na koji si na dijeti plan svaki dan. Varijacija povratni je žena koja volim, je ograničenje hranu u kraci put period između 6 i također osam sati svaki dan, i pored toga ima mnogo više visok stepen uspjeh u odnosu na rutinu, sa čak i šire post

Kompletno protiv povratni post

Pun post je kad jedeš samo voda za 24 hr, od dvanaest sati noću do ponoći, posebno ekvivalent iznosu od puta. Ovo vrsta kalorija ograničenje je dobro dokumentiran prednosti zdravo, koji se sastoji od unapređenje životni vijek, međutim, isto tako nivo provođenje režim je smanjen. Previše strogi za većinu pojedinaca. Reorganizirati post je Osnovni termin koji sadrži razne postavke, uključujući i metoda 5:2. Generalno, povremene post, uključuje kalorija ograničenje u potpunosti ili delom nekoliko dana nedeljno, svaki dan, čak i kroz dan, kao i u moć mod, koji sam povezati.Kompletno protiv povratni post

Istraživanje Dr Varadi dokazati da dijetu režim je dan na koji jedeš samo zbog 500 kalorija u dijetama dana kao i konzumiraju što god želite u razne druge, ima isti efekt kao i gladi, a također je mnogo lakše pratiti. U jednom nedavna istraživanja, pojedinci jela kalorije dan jelo ili ručak ili večeru. Distribucija 500 kalorija u nekoliko maleni obroci nije efikasno kao njihove potrošnje, jednom dnevno. Glavni problem je restrictedto pogubljenje. Ako usagedata 500 kalorija dnevno da baci težinu. Ali kada jedeš mali dijelove hrane bezbroj puta dnevno, ti Dagda mnogo više, i povećava vjerojatnost chitravati i troše više.

Šta se ne jede sa dan?

Šta se ne jede sa dan?Ne jede kroz dan uglavnom u skladu sa zamislim u vezi Paleo dijetu režim, pokušavam da kopiju akcije naših predaka sa cilj poboljšanje zdravlja i wellness. U stara vremena, pojedince ne jede u posebno sati. Imali su durations od overindulging kao apetit, i modernog istraživanja pokazuju da je ovo ciklično moć ima niz biohemijskih prednosti. Zašto su brojni pojedinci imaju problem sa viška težinu (nadalje, ima hrane koji su u stvari prošla postupak grubo tretmana protiv njihove sve prirodno stanje, ovisi o činjenici da ostane u stalnom nju zaljubljen, i također retko gđice jela.

  • Kao rezultat toga, svoje tijelo je iskoristio da se topi šećer i koristim ih za glavni gas, i to smanjuje količinu enzima koji su nekada šupi debela.
  • Post je sjajan način da se „upaliti“ tvoja metabolizma proces tako da tvoje tijelo počinje da iskoristi debela kao glavni goriva, koji je u red sigurno će vam pomoći da eliminišemo nepotrebno debeli bude.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here