Noge bez proširene krvni sudovi

Noge bez proširene krvni sudoviBaš kako održati svoje noge u besprijekoran stanju? Ovo se može završiti ako je upila put mjere opreza. Ispod su par koristan savet. Koža je prekrivena sa neprimetno krpu, koji se u normalno stanje imate veličine mnogo manje nego deseti dio jedan milimetar. Kada će sigurno narasti i da dimenziju od 0,2-0.3 mm, oni su ga vidjeli. Posle toga da priča o proširene vene.Ovo stanje obično je u pratnji je neugodno edem na ruku ili nogu. Prema specijalista, ovo je prvi znak za vensku ne rade, a druga faza, već od proširene krvni sudovi. Oni nisu otkrili na sve uzraste.

Proširene kapilare je rijetka bolest u muškarca, no oni su nije imun na to. Dame su verovatnije, jer u njihovoj kapilare ima hormonalni receptori. U menstrualni ciklus su odlično od hormona agenata, koji uzrokuje više dilatation. Što je izvor proširene vene? Kao i većina bolesti, aspekte odgovorni su stvarno. Nasljedstvo je na prvom mjestu. Ako mama se bori sa proširene kapilara, ima 45% šanse da emituje njegovo dijete. Prijetnja od neuspjeha za 70% ako su oba roditelja su ovo zdravstvene probleme.

Prvi simptom bolesti

Proširene kapilare je veliki problem. U naše tijelo arterije su oni koji glupan krv iz srca u stopala, međutim u krvne sudove to nazad. Arterije imaju tendenciju da smanji, koji mogu rezultirati ozbiljan kardio nevolje. Kada se boriš sa vensku nedostatak je suprotno: žila sjajno. Zašto neki ljudi dogovor sa proširene kapilare takođe i drugi ne? Hormoni igrati presudno dužnost kao naš način života.Prvi simptom bolesti

Progesteron širi vene, kao estrogens ojačati opticaju vode u ćelije. To uzrokuje otok. Ženke da konzumiraju pilule su mnogo više podložan proširene krvni sudovi od drugih. Da li hormona agent terapiju menopauzi, na krvne sudove? Hormoni agent liječenja, koje se brojnim liječnicima preporučujem patientsite tokom menopauzi, venoznae samo pogoršava u nevolji. Zato istu drogu nije savjetovao u pacijenata sa flebitisa.

Treba za prevenciju

Kako zadržati noge divno? Ovdje su neke ideje: proširene vene su teška za lijecenje, ali njihov izgled može biti zaštićena protiv da pravovremeno briga. Održavaj liniju u odlicnoj si formi. Iznenadne promene u težini su nesigurno za noge. Igrati teretanu i također hodati mnogo više na nogu, u cilju često voz je mišićnu masu ekstremitetima, kao da su oni, koji podržavaju vene. Lekovite sa vitamin E. Ovo vitamin održava u krvne sudove, i da je korisno za obje arterije i vene. Doze vitamin E koji je odvukao paznju od hrana je apsolutno nedovoljno. Tijelo je dnevnik treba 50 mg ovo vitamina. Na razne druge strane, prirodno vitamin E je mnogo više efikasnije od tableta.Treba za prevenciju

To može biti uključeno sa vitamina C. da prestanem da Pušim. Ne nosim ograničen odjeća. Oni vršiti pritisak na stomak, što je loše za noge. Terapiju. Sa pravilnom terapija je proširene vene može biti manja s oko 30 do 90 %. Dugo je pucao u potpunosti odlazi. Ako nakon poboljšanje ne da promijeniti savjeta o prehrani i također fizički rutine, postoji rizik, nekoliko godina kasnije, scenarija opet ponižavajuće. Dvije vrste tretman otkrio djelotvornost sebe: sclerotherapy kao laser. U prvobitni način poklone službe, koji blokira krvni sudovi. Kao krv prestane da distribuciju u krvne sudove, mrlje issuesat kao i nestati. Laserske terapije, da je malo ekstra opasno, ako osoba koja tehnika to, nedovoljno znalac profesionalno. Postoji prijetnja ostati na mjestu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here