Venolad – Srbija – cena – iskustva – gde kupiti

Venolad - Srbija - cena - iskustva - gde kupitiOd hronično proširenih vena nogu boluje oko 25-40 odsto ženske populacije i oko 20-30 odsto muške populacije. Varikozne vene su proširene, izuvijane površinske vene. Iako svaka vena može postati varikozna, vene koje su najčešće zahvaćene bolešću su one na donjim ekstremitetima. Razlog tome je povećan pritisak u venama nogu usled uspravnog hoda i stajanja, kada venski zidovi slabe ne mogu da zaustave vraćanje krvi. U većini slučajeva varikozne vene u svojim najblažim manifestacijama predstavljaju estetski problem. Simptomi ne moraju biti prisutni čak i kad je bolest znatno napredovala, ali sa druge strane simptomi mogu biti veoma bolni, čak i ako je u pitanju manji deo zahvaćen varikozom. Proširene vene najčešće prate bolovi, umor, kao i osećaj vreline, napetosti i zatezanja. Vidljive su i promene na koži, kao što su pigmentacija, venski ekcem, propadanje potkožnog masnog tkiva, otvrdnuće i zatamnjenje kože.

Pošto proširene vene dovode do zadržavanja krvi u venama donjih ekstremiteta,  to može dovesti do povećanog rizika od tromboze koja je opasna po zdravlje. Zato je važno da se vašim proširenim venama posvetite u najranijoj fazi. Mi vam predstavljamo Venolad kremu za  brzo i sigurno otklanjanje varikoznih vena.  Venolad utiče na sam uzrok bolesti, ublažava bol, oticanje i upalu za samo jednu fazu korišćenja.

Ovu sasvim prirodnu kremu možete da nabavite i u Srbiji, odnosno na veb-sajtu proizvođača, gdex možete i da saznate cenu.  Takođe, savetujemo vam da pročitate iskustva i komentare korisnika pre nego što se odlučite na dalju kupovinu.

Venolad – sastojci – recenzije – sastav

 Venolad - sastojci - recenzije - sastavRuski naučnici iz FleboGosTsentre posvetili su 8 godina svog rada kako bi stvorili preventivno i terapijsko sredstvo usmereno ka borbi protiv proširenih (varikoznih vena), čiji je sastav sasvim prirodan. Razvoj kreme Venolad je prošao višestepeno testiranje, dobio licencu i sertifikate kvaliteta, a efekti su izuzetno brzi.

Venolad formula je bazirana na matičnim ekstraktima biljaka koji su i glavni sastojci ove kreme, i zato se izdaje bez recepta doktora. Obično je nemoguće kupiti lek sa sličnim moćnim efektom bez recepta. Do skoro su se za lečenje proširenih vena koristili preparati čiji su hemijski sastojci glavni agensi, ali zahvaljujući napretku u medicini, konačno možemo da se oslonimo na preparate čiji je sastav potpuno prirodan.

Službena stranica: www.venolad.rs

Venolad – komentari – forum – iskustva

Venolad - komentari - forum - iskustvaKreme protiv varikoznih vena su važan deo lečenja. Njihovu efektivnost teško je proceniti, posebno kada je reč o savremenom leku. Zato smo rešili da pronađemo iskustva i komentare korisnika koji su mazali Venolad. I vi sami možete da posetite forum stranice kako biste se sami uverili u dejstvo ovog preparata. Ono što smo mi pronašli, jeste da Venolad krema kod većine ublažava simptome varikoznih vena: smanjeni otoci, nestaje svrab, grčevi se više ne javljaju. Zanimljivi su i komentari ljudi koji Venolad koriste samo preventivno jer se boje mogućnosti dobijanja proširenih vena zbog stalnog stajanja na poslu.

Kod korisnika je poboljšana cirkulacija i ojačani su zidovi krvnih sudova. Osim što je problem rešen estetski, kod mnogih je samim tim i isključena mogućnost stvaranja tromobova, što je i najvažniji rezultat. Plave, ustajale vene su kod mnogih prošlost. Proverite forum kako biste se i sami uverili u dejstvo ovog proizvoda.

Venolad – gde kupiti – cena – Srbija – u apotekama

Došli smo i do glavnog pitanja: gde kupiti Venolad i koja je cena? Možda ćemo vas razočarati kada kažemo da iako je prodaja stigla na tržište kada je u pitanju Srbija, ovaj proizvod još nije dostupan u našim apotekama. Ali ne očajavajte! Njegova kupovina je još lakša, pogotovo u ovo nestabilno vreme. Jer gde kupiti u današnje vreme nego na internetu? Međutim, ne preporučujemo vam da kupujete na sajtovima tipa “kupujem prodajem”. Sa rastućom popularnošću Venolad kreme na srpskom tržištu, slučajevi lažiranja po povoljnim cenama postali su sve češći.

Venolad - gde kupiti - cena - Srbija - u apotekama

Zato, kad već proizvod ne može da se nabavi u apotekama, Venolad kupite na zvaničnom veb-sajtu. Proizvod se prodaje u originalnom pakovanju sa jedinstvenom registracijskom šifrom! Pronađite kod na pakovanju i proverite njegovu autentičnost. A kada je u pitanju cena, imajte u vidu da su stalno prisutne različite akcije i promocije, pa ovaj proizvod možete nabaviti po fantastičnoj ceni, pogotovo kada uzmemo u obzir standard koji Srbija ima.

Službena stranica: www.venolad.rs

Venolad – neželjeni efekti – rezultati

Venolad - nezeljeni efekti - rezultatiIspitivanja koja su rađena pokazala su da  su izuzetni rezultati postignuti uz pomoć Venolad kreme i to bez operacija, bez skupih lekova, bez bola i štete nanete zdravlju. Komfor je ponovo vraćen, a dugoročni rezutati prisutni. S obzirom na 100% prirodni sastav, neželjeni efekti nisu zabeleženi. Bol, plave natečene vene na rukama i nogama, osecaj pečenja, vrućina, svrab, otoci, noćni grčevi i peckanje – sve postaje prošlost uz redovnu primenu Venolad kreme.

Prednosti:

 • Otklanjanje proširenih vena bez operacije.
 • Dugoročni rezultati.
 • 100% prirodan proizvod.
 • Bez otoka, grčeva i svraba.
 • Život vraćen u normalu.

Nedostaci:

 • Ovaj proizvod kupio sam na službenoj web stranici.

22 COMMENTS

 1. Imala sam drugi fazu proširenih vena, što znači da su one bile jako vidljive, kao i da su bili stalno prisutni bol i otoci u nogama. Dugo sam koristila Venolad dok mi zaista nije pomogao. Koža se unormalizovala, a otok i bol potpuno otišli. Svima koji imaju sličan problem preporučujem koriišćenje Venolada, koji tako lepo hladi

 2. Reći ću samo da je ovaj gel bio pravo čudo za moje varikozne vene. Bila sam strpljiva – smanjeni otoci, nestaje svrab, grčevi se više ne javljaju. Hvala!

 3. Koristim Venolad za poboljšanje cirkulacije pošto mi se na jednoj nozi pojavile proširene vene. Doktor kaže da su mi sada ojačani zidovi krvnih sudova, te sa, baš zadovoljan

 4. Već deset godina ja patim od proširenih vena, toliko dugo da mislim da je to moje prokletstvo.. tj mislila sam da će mi masti i kreme biti večni saputnici, ali sve sam bacila kad sam probala venolad koji tako lepo hladi kožu, brzo se apsorbuje i ublažava momentalno oticanje! vrlo mi je važno bilo da je proizvod prirodan

 5. Nakon što primenim Venolad, nemam svrbeža, osipa na koži, kao što je to bio slučaj nakon raznih farmaceutskih proizvoda. Primećujem kako se povlače upala i oticanje. ne ide sve to tako brzo kao što sam zamislila ali bitno da prolazi

 6. Posle poradjaja pocele su probleme sa venama. Kоmpresivne carape nisu pomogle. Vene su pocele da bole i Izledale su uzasno. Pocela sam da nanosim svaki dan 2 puta dnevno ovaj gel. Prvi efekat sam videla nakon prve nedelje: smirili se otoci i bol se smanjio. Nakon mesec dana vene više nisu bile nabubrene, a bol se skoro skroz povukla. Venidol je zaista fantastičan preparat

 7. Izuzetno efikasan preparat u borbi protiv proširenih vena. Moram reći da ga koristim tek dve nedelje, ali olakšanje je primitno već posle nekoliko dana, preparat hladi i prija, otok se povlači, odlična stvar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

÷ 10 = 1